Tel: +31 (0)6-22034460| Mail: info@chon-gyung.nlLesrooster sportschool Chon Gyung 2016 - 2017

Lesrooster Chon Gyung Hapkido Taekwondo dames Kickboksen Muay Thai

Openingstijden dojo en groepslessen

De dojo is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 21.30 uur. Op zaterdag en zondag is de dojo geopend van 10.00 tot 13.00 uur.

Tijdens openingsuren mag er vrij gebruik worden gemaakt van de dojo, alsmede het fitness en cardio gedeelte. Uiteraard mag het vrije gebruik van de dojo ruimte niet de groepslessen verstoren.

Fitness en cardio

De dojo is tevens voorzien van een fitness en cardio gedeelte, bestaande uit onder andere een fitness krachtstation (alle spiergroepen), losse dumbells, een loopband, hometrainer, TRX en andere trainingsmaterialen.

Het fitnessgedeelte is vrij te gebruiken tijdens openingsuren (rekening houdend met de lessen indien die gelijktijdig gegeven worden in de budozaal).
HAPKIDO - de vechtsport uit korea »

Hapkido chon gyung tilburg drunen

Hapkido, complete zelfverdediging

Hapkido is een complete vorm van zelfverdediging voor dames, heren en kinderen vanaf 6 jaar. Je leert onder andere stoten, trappen, klem-, grond-, controle- en valbreektechnieken. Je leert ook omgaan met diverse wapens (stok, zwaard, nunchaku, etc). Meld je hier aan voor een proefles.

KIckboks lessen voor dames »

dames kickboksen tilburg drunen

Kickboksen voor dames

Wij hebben ook groepslessen kickboksen met alleen dames. Je traint op een sportieve en verantwoorde manier met elkaar. De training is uiteraard fysiek en conditioneel uitdagend. Je zult merken dat je zelfverzekerder en weerbaarder wordt. Meld je hier aan voor een proefles kickboksen.


taekwondo - de olympische sport»

taekwondo tilburg drunen

Flitsende traptechnieken

Taekwondo staat bekend om haar vele verschillende dynamische traptechnieken. Daarnaast is het sparren en het lopen van vormen ook een belangrijk onderdeel van deze olympische sport. Meld je hier aan voor een proefles en meer informatie.

CARDIO KICKBOKSEN »

cardio kickboksen tilburg drunen

Lichamelijke conditie en toning verbeteren

In tegenstelling tot andere vormen van kickboksen, gaat het bij cardio kickboksen niet om fysiek contact tussen concurrenten. Het is een cardiovasculaire training die beoefend wordt vanwege de vele voordelen voor het lichaam. Meld je hier aan voor een proefles.

MUAY THAI »

Muay Thai tilburg drunen

De effectieve vechtsport uit Thailand

Muay Thai is een oude vechtsport die al eeuwen in Thailand beoefend wordt. Alle acht lichaamsdelen worden gebruikt wat betekent de vuisten, ellebogen, knieen en ellebogen. Meld je hier aan voor een proefles en meer informatie.

personal training »

Personal training tilburg drunen

Personal training

Heb je overdag geen tijd? Of heb je liever persoonlijke aandacht? Dan kun je ook gebruik maken van een personal trainer. Er kan gewerkt worden aan zelfverdediging, maar ook bijvoorbeeld cardiotraining met als doel vetverbranding. Meld je hier aan voor een proefles.

Sporten met een beperking »

Sporten met een beperking sportschool Chon Gyung

Iedereen kan sporten

Een mentale of fysieke beperking is voor ons geen reden om niet te kunnen sporten. Onze dojo is rolstoelvriendelijk en onze trainers hebben ervaring met het les geven aan leden met fysieke en/of mentale beperkingen. Lees meer .....

cursus zelfverdediging »

cursus zelfverdediging tilburg drunen

Zelfverdediging en weerbaarheid

In samenwerking met www.zelfverdedigingslessen.nl geven wij diverse cursussen zelfverdediging en weerbaarheid op scholen, bedrijven, instellingen, etc. Naast bedrijven, geven wij ook cursussen aan particulieren. Voor meer informatie gaat u naar www.zelfverdedigingslessen.nl.


Onze Nederlands Kampioenen Hapkido »

Hapkido Chon Gyung Tilburg Drunen

Kampioenen

Hapkido Chon Gyung heeft goede resultaten geboekt op tijdens de Nederlandse kampioenschappen. Patrick+Syam Nederlands kampioen, Jean-Paul+Syam 2e plaats, Denis+Frank 2e plaats, Raevano + Diego 3e plaats, Anne + Patrick 3e plaats. Denis Nederlands kampioen verte sprong.

Anti pest clinic - bewustwording cursus »

stop pesten tilburg drunen

Weerbaarder worden

Pesten of eigenlijk gespest worden is iets wat heel veel invloed kan hebben op je verdere leven. Het is daarom belangrijk om daar in een vroeg stadium mee aan de slag te gaan. Onze clinic richt zich niet alleen op degene die gepest wordt, maar ook op de pesters. Meer informatie.


Onze laatste video's - YouTube

 • Hapkido training bij Chon Gyung. Wij bieden een complete vechtsport aan met veel verschillende technieken.

  Hier zie je bijvoorbeeld een aantal stoot- en traptechnieken.

  Bekijk het filmpje»

 • Een aantal leden van Hapkido Chon Gyung hadden meegedaan met de Nederlandse Kampioenschappen.

  Wij zijn trots op onze kampioenen!

  Bekijk het filmpje»

 • In samenwerking met www.zelfverdedigingslessen.nl geven wij cursussen zelfverdediging en weerbaarheid.

  Onze cursussen zijn zowel voor bedrijven als particulieren.

  Bekijk het filmpje »


Motivatie sportschool Chon Gyung

Aanmelden nieuwsbrief!

Klik hier om je aan te melden

Digital Newsletter